Wednesday, November 26, 2008

'AWARD' UNTUK SEMUA

Salam semua..kali ni, aku nak bagi award yang tak seberapa ni untuk semua yang melawat blog Lukisan Alam yang serba kekurangan ni. Aku mungkin akan menyepi seketika di atas beberapa faktor yang tak dapat dielakkan. Jadi, sebelum terlewat, baik aku bagi awal-awal kan. Takut terlepas pula tahun 2008 punya award ni. Jadi, silalah jangan malu dan jangan segan untuk ambil ya...






Ada dua. Dua-dua pun boleh ambil. Tapi, yang di bawah ni, khas untuk pengantin baru hehe. Untuk En.Suka Bebel yang akan berumah tangga bulan 12 ni. Jauh sangat untuk aku pergi (Sarawak). Jadi, ini jadi wakil diri ya.


p/s : entri akan datang nanti, aku dah jadualkan siap-siap. Tapi, mungkin aku tak sempat nak online untuk satu jangkamasa yang agak lama. Jadi, sudi-sudilah melawat ya.

19 comments:

arsaili said...

salam..wahhh cantiknya award....

e-leeyana said...

ekh..mane ade cantik..xde software yang bagus pun. jemput la amik ya..

Akmal said...

:)

musz said...

beb, aku yg xde blog ni cmane?

BalQis said...

Terima kasih...
(hehe, dengan muka tidak malu)

Saya simpan award ini di sini dululah, ya! Blog saya 'masih belum sempurna!' untuk terima award ini lagi~

Apa pun terima kasih! (sekali lagi dengan muka tidak malu)

izman said...

thanks beri award ni. ambik dua2 sekali. nanti tampal kat blog.

adioss

sultan said...

time kaseh atas award yg cun-melecun ni...

e-leeyana said...

akmal : =>

musz : errr...nanti aku fikirkan ya

e-leeyana said...

balqis : ok..tiada masalah.

en.Izman : wekeke...biasa la, tak nak di cap sebagai insan yang tak reti nak menghargai blogger lain. ni je la cara yang berkesempatan setakat ni untuk ucapkan TERIMA KASIH

sultan : cun ke? alhamdulillah. terima kasih atas pujian (^_^)

Yunus Badawi said...

Temi kasih e-leeyana. Dah ambik dan dah tampal kat blog saya tanpa was2 dan segan silu he he he.

warungkampung said...

Salaam.
Terima kasih atas award ini dan award khas sekali!
Maaf ye,saya ni buta IT,takleh nak balas.Huhu...

Aisar said...

owh!..tq..award je?
duit2 xde ke? :P

e-leeyana said...

en.yunus : saya pun sangat menghargai atas tindakan itu..

e-leeyana said...

warungkampung : hehe~ ini satu pemberian ikhlas, jangan la dibalas ye..

e-leeyana said...

atok : aishh~ over la tu kan..cucu masih bersekolah laa~

c's radin said...

salam akk.. stalk link melalui warung kampung..

wah.. kak iliana pnye award bes lah.. simple, yet kreatip..

c's pn rse cm nk wat gk.. mcm je.. tp x wat kot.. mls! ngeh..

slmt2

ps c's link akk ye.. =)

13may said...

selamat bertapa :)

e-leeyana said...

salam cs..terima kasih sudi add akak..nanti akak add balik ye...

buat je la award tu..sbb ni je la crenye nk appreciate kwn2 seblog..kn kn kn..

e-leeyana said...

selamat bertapa juga ye